Model

Si të përballoni bullizmin? Projekt model për nxënësit e klasave 6-9

Ju paraqesim një projekt model mbi mënyrat se si duhet të përballojnë nxënësit bullizmin, si duhet ta luftojnë atë dhe mbi të gjitha, si duhet ta parandalojnë. Materiali i cili vlen për klasat e AMU, është përgatitur nga mësuesja Mernisa Allkja.

Projekt i orëve të hapura

Tema: Si të përballoni bullizmin?

Klasa: 6-9

Përgatiti: Mernisa Allkja 


©Portali ShkollorTë gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

1,084 Lexime
6 muaj më parë