Modele

Test Kimi VIII-IX, tremujori i parë, viti shkollor 2021 - 2022

Më poshtë do të gjeni dy modele testesh ne lëndën e kimisë së klasës së 8-të dhe të klasës së 9-të, të cilët vlejnë për kontrollimin e njohurive për periudhën e parë, shtator-dhjetor. Testet janë përgatitur nga mësuesja Pranvera Musta.

Teste përmbledhëse

Lënda: Kimi

Klasa: VIII dhe IX 

Test tremujori i parë 2021 – 2022

Tabela e specifikimeve (Blue print)

Mësuesja e lëndës: Pranvera Musta


TEST KIMI VIII

TEST KIMI IX

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

11,379 Lexime
2 vjet më parë