MATURA SHTETËRORE

Test provë për maturantët në lëndën e biologjisë

Model testi për maturantët që do të japin provimin me zgjedhje në lëndën e biologjisë. Testi në total ka 60 pyetje. Ai është përshtatur në bazë të programit të rishikuar të Maturës Shtetërore 2020 dhe është hartuar nga mësuesja Mirela Bega.

Model testi për maturën 

Lënda: Biologji 

Përgatiti: Mirela Bega

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

15,713 Lexime
4 vjet më parë