Viti shkollor 2022-2023

Teste dhe detyra përmbledhëse për të tria periudhat në të gjitha lëndët/ Klasa I-V

Më poshtë do të gjeni modele testesh për klasat nga e para në të pestë, për të tria periudhat, në të gjitha lëndët. Këto teste dhe detyra përmbledhëse për Arsimin Fillor janë të pajisura edhe me tabelat Blue Print. Përgatiti mësuesja jonë bashkëpunëtore Violeta Kuqi.

Teste 

Arsimi fillor

Klasat I, II, III, IV, V

Periudhat: shtator-dhjetor, janar-mars, prill-qershor 

Të gjitha lëndët 

Viti shkollor  2022-2023Teste klasa I


Teste klasa II


Teste klasa III


Teste klasa IV


Teste klasa V


© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

70,878 Lexime
1 vit më parë