Modele

Teste për periudhën e dytë, klasa I, viti shkollor 2022-2023

Më poshtë do të gjeni disa teste për klasën parë që mund t’i përdorini si modele për periudhën e dytë. Lëndët e përfshira janë: Gjuhë shqipe, Matematikë, Dituri natyre dhe Edukim për shoqërinë. Përgatiti mësuesi Shkelzim Pepaj.

Teste për periudhën e dytë (janar-mars)

Klasa: I

Viti shkollor:  2022-2023

Lëndët: Gjuhë shqipe, Matematikë, Dituri natyre, Edukim për shoqërinë

Përgatiti mësuesi Shkelzim Pepaj 


©Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

6,282 Lexime
1 vit më parë