Viti shkollor 2020-2021

Tremujori tretë/ Testime dhe detyra përmbledhëse për klasat 1-5

Më poshtë do të gjeni modele detyrash përmbledhëse për të gjitha klasat e ciklit fillor, periudha prill-qershor, viti shkollor 2020-2021. Testet në të gjitha lëndët për klasat nga I-V (me Blue Print) i ka përgatitur mësuesja jonë bashkëpunëtore Violeta Kuqi.

TESTIME DHE DETYRA PËRMBLEDHËSE PËR PERIUDHËN E TRETË

KLASA  I 

KLASA  II

KLASA  III

KLASA  IV

KLASA  V  

©Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.   

64,978 Lexime
2 vjet më parë