Programi

Veprat letrare, autorët e huaj dhe shqiptarë që janë pjesë e programit të MSH 2021

Në këtë material maturantët mund të gjejnë të listuar veprat letrare dhe autorët e huaj e shqiptarë të cilët janë pjesë e programit orientues të Letërsisë në Maturën Shtetërore 2020-2021.

Pjesë e programit orientues të Maturës Shtetërore 2020-2021


Lënda: Letërsi 

Veprat letrare të mëposhtme duhen punuar me nxënësit. Hartuesit e testit do ta ndërtojnë pjesën e testit të letërsisë duke iu referuar kësaj liste.

©Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

2,055 Lexime
5 muaj më parë