Model

“Veshjet popullore”, orë e hapur për klasat e pesta

Orë e hapur në kuadër të kualifikimit për marrjen e kategorisë së parë me titull "Mësues Mjeshtër", realizuar nga mësuesja e AF Elizabeta Kaçeli, shkolla 9-vjeçare “Alush Grepcka” në ZVA Roskovec.

Orë e hapur në kuadër të kualifikimit për marrjen e kategorisë së parë me titull "Mesues Mjeshter", që është realizuar nga mësuesja e Arsimit Fillor,  Elizabeta Kaçeli, shkolla 9-vjeçare “Alush Grepcka”, Roskovec. Një orë e cila i ka arritur pritshmëritë e duhura duke u bazuar në realizimin e kompetencave dhe rezultatet e të nxënit. 


Orë e hapur mësimore 

Klasa e 5-të 

Lënda: Gjuhë shqipe

Tema: Veshjet popullore

Mësuesja: Elizabeta Kaçeli© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

4,482 Lexime
1 vit më parë