Udhëzim

Kriteret dhe procedurat e kualifikimit të mësuesve për vitin 2021

Agjencia e Përgjithshme e Arsimit Parauniversitar ka publikuar udhëzimin për kriteret dhe procedurat e kualifikimit të mësuesve për vitin 2021, të cilat do t’i gjeni në artikullin e mëposhtëm.

Ende nuk ka një njoftim zyrtar se kur do të zhvillohet provimi i kualifikimit të mësuesve, por tashmë ju mund të njiheni paraprakisht me udhëzimin që përmban kriteret dhe procedurat që do të ndiqen këtë vit për këtë provim. 

Publikim N.Allkja Biçaku 

©Portali ShkollorTë gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

2,893 Lexime
1 muaj më parë