Pranimi i studentëve

Kriteret e pranimit në universitetet publike të vendit për vitin akademik 2021-2022

Më poshtë do të gjeni kriteret e disa prej universiteteve publike në vend për vitin akademik 2021-2022.

Universitetet apo fakultetet kanë formula dhe kritere të ndryshme nga njëri-tjetri. Për t’jua bërë më të thjeshtë kërkimin e kritereve, kemi krijuar një listë për çdo kriter të universiteteve shtetërore në Shqipëri. Lista e kritereve sipas universiteteve do të vijojë më tej. 

 

Kriteret e Fakultetit të Arkitekturës dhe Urbanistikës- Kriteret e pranimit në programet e integruara të studimit në Degët Arkitekturë dhe Urbanistikë dhe Bachelor në Arkitekturë Interieri dhe Dizajn.

Kriteret e Pranimit në Universitetin e Durrësit UAMD 

Kriteret e Universitetit të Tiranës- Kriteret e pranimit në Ciklin e parë të studimeve Bachelor dhe një program të integruar të ciklit të dytë

Kriteret e Universitetit të Bujqësor të Tiranës

Kuotat e pranimit, Universiteti i Tiranës
©Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.  

10,883 Lexime
2 vjet më parë