Workshop

Organizohet workshopi “Sfidat e mësimdhënies së gjuhës shqipe dhe letërsisë përmes teknologjisë për brezin 2.0”

Fakulteti Histori-Filologji në bashkëpunim me Qendrën e trajnimeve Albas dhe ASCAP do të zhvillojë në datën 25 Mars, ora 10.00 workshopin me temë: “Sfidat e mësimdhënies së gjuhës shqipe dhe letërsisë përmes teknologjisë për brezin 2.0”. Më poshtë gjeni programin dhe linkun e regjistrimit.

Fakulteti Histori-Filologji në bashkëpunim me Qendrën e trajnimeve Albas dhe ASCAP do të zhvillojnë në mjediset e Fakultetit Histori-Filologji, në datën 25 Mars, ora 10.00 workshopin me temë:


“Sfidat e mësimdhënies së gjuhës shqipe dhe letërsisë përmes teknologjisë për brezin 2.0” 


Me ligjërues:

Akad Sabri Hamiti, 

Prof.dr Dhurata Shehri, 

Prof. as. dr Anila Çepani, 

Erida Koleci.


Workshopi është pjesë e punës kualifikuese e Fakultetit Histori-Filologji dhe ASCAP për zhvillimin e vazhduar profesional të mësuesve në arsimin parauniversitar. 


Janë të ftuar të marrin pjesë mësues të profilit të gjuhë- letërsi për ciklin AML dhe AMU. 

Pjesëmarrësit do të pajisen me certifikatë pjesëmarrjeje. 


Për regjistrim jeni të lutur të regjistroheni në formularin e mëposhtëm:Programi i workshopit ©Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

3,108 Lexime
1 vit më parë