PLANET

Planet mësimore të Albas Kosovë

Më poshtë do të gjeni të përmbledhura planet mësimore dhe librat e mësuesit të ALBAS Kosovë për vitin shkollor 2023-2024, të klasave 1-5, 6-9. Këto plane janë bazuar në udhëzimet e MATSH-it.

Të nderuar/a mësimdhënës/e,

Duke ju uruar mbarësi në punën tuaj, ju ftojmë të vizitoni linqet e mëposhtme, në të cilët do të gjeni  librat e mësuesit dhe planet mësimore të teksteve shkollore ALBAS Kosovë për klasat 1-5, 6-9. Këto plane janë bazuar në udhëzimet e MATSH-it. Planet janë në formatin word dhe lehtësisht të shkarkueshme.   


Planet mësimore 1-5 -> kliko këtu 

Planet mësimore 6-9 -> kliko këtu

Librat e mësuesit -> kliko këtu
© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

825 Lexime
4 muaj më parë