Aktualitet

Portali 2023, regjistrimi i kandidatëve nis më 15 qershor dhe përfundon më 21 qershor

Kandidati që dëshiron të ushtrojë profesionin e mësuesit dhe të marrë pjesë në portalin “Mësues për Shqipërinë” 2023, duhet të regjistrohet online në portalin mësuespershqiperine.al nga data 15 qershor deri më datë 21 qershor. Më poshtë gjeni dokumentin mbi procedurat e konkurrimit.

Për realizimin e procedurave të konkurrimit të mësuesve në portalin "Mësues për Shqipërinë" 2023


© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

16,483 Lexime
1 vit më parë