Analizë

Problematika dhe vështirësi të shkollës shqiptare

Në këtë artikull shtjellohen problematikat në arsim e veçanërisht në zonat rurale, vështirësitë që hasin nxënësit dhe mësuesit në shkollë, ndërsa jepen edhe rekomandime për zgjidhje. Përgatiti Elona Sulovari, mësuese filozofie dhe sociologjie.

Tema: Problematika dhe vështirësi të shkollës shqiptare


  • Evidentimi i problemeve dhe vështirësive që ka sot shkolla shqiptare
  • Analizimi i faktorëve që çojnë në probleme dhe vështirësi
  • Të japim ndihmesë në zgjidhjen e problemeve dhe rrugë të reja për tejkalimin e vështirësive


Përgatiti: Elona Sulovari 

©Portali ShkollorTë gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.  

2,736 Lexime
1 vit më parë