QSHA

Provimi i shtetit në mësuesi, kalendari dhe lista emërore

Qendra e Shërbimeve Arsimore ka zbardhur listën emërore të mësuesve që ju nënështrohen provimeve të shtetit si dhe kalendarin e datave kur do të zhvillohen testimet për secilin profil.

Qendra e Shërbimeve Arsimore ka zbardhur listën emërore të mësuesve që ju nënështrohen provimeve të shtetit si dhe kalendarin e datave kur do të zhvillohen testimet për secilin profil. Mësuesit mund të konfirmojnë emrat në listat e publikuara e më pas të shikojnë datën dhe orën kur do të zhvillohet provimi.

(Portali Shkollor)

15,041 Lexime
2 vjet më parë