TRAJNIM ONLINE

QTPA, trajnim online me kredite për modulin “Menaxhimi i sjelljes dhe zgjidhja e konflikeve në klasë”

Më datën 13 janar 2024 Qendra e Trajnimeve Albas do të zhvillojë trajnimin për modulin “Menaxhimi i sjelljes dhe zgjidhja e konflikeve ne klasë”. Më poshtë gjeni linkun se ku mund të regjistroheni.

Moduli: “Menaxhimi i sjelljes dhe zgjidhja e konflikeve ne klasë” 

Data: 13 Janar 2024


Për regjistrim linku i mëposhtëm: 

https://trajnime.arsimi.rash.al/aplikim/13426 
© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

1,228 Lexime
5 muaj më parë