MAS

Rregullorja dhe Urdhri për zgjedhjet në IAL publike‏

Ministria e Arsimit dhe Sportit ka miratuar rregulloren “Për organizimin e zgjedhjeve të para për autoritetet dhe organet drejtuese në institucionet publike të arsimit të lartë në Republikën e Shqipërisë”

Ministria e Arsimit dhe Sportit ka miratuar rregulloren “Për organizimin e zgjedhjeve të para për autoritetet dhe organet drejtuese në institucionet publike të arsimit të lartë në Republikën e Shqipërisë” si dhe Urdhrin Nr.110 “Për fillimin e procesit zgjedhor dhe datën e zhvillimit të zgjedhjeve për autoritetet dhe organet drejtuese në institucionet publike të arsimit të lartë”.

1,940 Lexime
8 vjet më parë