MAS

Urdhëri dhe udhëzimi i MAS, nis përzgjedhja e teksteve shkollore për vitin 2022-2023

MASR ka nxjerrë tashmë urdhërin dhe udhëzimin për nisjen e procesit të përzgjedhjes së librave shkollorë të arsimit parauniversitar për vitin 2022-2023. Ky proces, sipas udhëzimit, ka filluar më 11 prill dhe do të përfundojë më datë 15 prill 2022.

Këtë të hënë ka nisur përzgjedhja e teksteve shkollore për arsimin parauniversitar. Lajmi bëhet i ditur nga Ministria e Arsimit, e cila sqaron se procesi ka filluar më 11 prill dhe do të përfundojë më datë 15 prill, të premten e kësaj jave.   Në urdhërin dhe në udhëzimin e shpërndarë nga MASR përcaktohen edhe kriteret dhe procedurat e konkurrimit dhe të përzgjedhjes si dhe rregullat e procesit të përzgjedhjes së librave nga institucionet e arsimit parauniversitar. 


Më poshtë mund të njiheni me urdhërin dhe udhëzimin e plotë për përzgjedhjen e librave shkollorë për vitin e ardhshëm mësimor 2022-2023.


©Portali ShkollorTë gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

6,295 Lexime
2 vjet më parë