LUFTA KUNDËR BULLIZMIT

Bullizmi nuk është shaka, bullizmi vret

Bullizmi nuk është shaka, bullizmi vret. Ky është mesazhi sensibilizues që shpërnadanë nxënësit e shkollës “Pali Dani”. Nëpërmjet kësaj video, do të kuptoni se bullizmi është forma me të cilën mund të dëmtoni “tjetrin”.

Bullizmi nuk është shaka, bullizmi vret-  Ky është mesazhi sensibilizues që shpërnadanë nxënësit e shkollës “Pali Dani”. 


Mësuesja prezanton  nxënësin e ri Danielin, duke i thënë ta mirëpresin atë. Por ja si e presin nxënësit... Nëpërmjet kësaj video të përgatitur nga nxënësit e kësaj shkolle dhe mësuesja  Enkeleida Bame, do të kuptoni se bullizmi është forma me të cilën mund të dëmtoni “tjetrin”. 


Sesi vijon historia e Danielit, ndiqni videon e mëposhtme.

(Portali Shkollor)

9,449 Lexime
5 vjet më parë