Kreativitet

Dhurata ideale për adhuruesit e librit

Dhuratat janë të dashura për të gjithë dhe në çdo kohë. Jo vetëm në prag festash por edhe në ditë të zakonshme ju mund të surprizoni të dashurit tuaj.

Ne ju sjellim disa ide gjeniale se çfarë mund t’i dhuroni një adhuruesi të librave, por pa i dhuruar një libër. Do të ishte e papërshtatshme t’i dhuronit një libër që veçse e ka lexuar apo jo? Që dhurata juaj të jetë unike shikoni fotot e mëposhtme.

(Portali Shkollor)

2,979 Lexime
4 vjet më parë