Kosovë

Maratona e Kodimit, fëmijët tregojnë aftësitë si programues

Fëmijët të cilët tashmë kanë përcjellë trajnimet pranë akademisë, kanë dëshmuar dijen e tyre në këtë ditë të lodhshme, por të frytshme për ta gjatë të cilës ata programuan lojërat dhe projektet e tyre elektronike dhe kompjuterike.

Akademia jCoders me përkrahje nga Qendra e Inovacionit të Kosovës (ICK) organizoi maratonën e kodimit, gjatë të cilës fëmijët e moshave 8-15 vjeç zhvilluan projektet e tyre teknologjike.

Fëmijët të cilët tashmë kanë përcjellë trajnimet pranë akademisë, kanë dëshmuar dijen e tyre në këtë ditë të lodhshme, por të frytshme për ta gjatë të cilës ata programuan lojërat dhe projektet e tyre elektronike dhe kompjuterike.

Kësaj radhe në këtë maratonë janë zhvilluar disa lojëra kompjuterike dhe projekte elektronike, të cilat mund t’i ndiqni më poshtë:

1,517 Lexime
7 vjet më parë