“Foto-realistike”

Pikturat energjike të krijuara me gishtërinj

Artisti Paolo Troilo është i njohur për veprat e tij të mahnitshme foto-realistike dhe shumë energjike, të cilat i pikturon vetëm me gishtrinjtë e tij.

Artisti Paolo Troilo është i njohur për veprat e tij të mahnitshme foto-realistike dhe shumë energjike, të cilat i pikturon vetëm me gishtrinjtë e tij.

Troilo, i cili punon në teknikën bardhë e zi, nuk shfrytëzon asnjë lloj vegle tjetër për të pikturuar, ndërkaq pikturat e tij dominohen nga shpërthimi i energjisë njerëzore.

Në video-materialin që e shoqëron këtë shkrim mund të shihni metodën e pazakonshme të pikturimit të Paolos, si dhe procesin krijues të tij.

(Ngjyra.com)

2,519 Lexime
8 vjet më parë