PIKTURË

Portreti i Skënderbeut nga nxënësi Noel Lleshi

Punimeve dhe pikturave për festat e nëntorit i është shtuar edhe ajo e dërguar nga nxënësi i klasës së 6-të, Noel Lleshi nga Laçi. Ai ka punuar me laps figurën e heroit tonë kombëtar Gjergj Kastrioti – Skënderbeu.

Me rastin e festave të 28-29 nëntorit, nxënësi Noel Lleshi, i klasës së 6-të në shkollën nr.2 "Gjin Pjetri", Laç, ka punuar me laps figurën e heroit tonë kombëtar Gjergj Kastrioti – Skënderbeu. Portreti i krijuar nga ai, i përngjan portretit të zakonshëm që ne jemi mësuar të shohim deri më tani, për këtë figurë të madhe të kombit tonë. Vogëlushit i pëlqen shumë të bëjë vizatime dhe piktura të ndryshme. 

  

(Portali Shkollor)

9,019 Lexime
4 vjet më parë