Poezi

Prindërit, ndihma ime

Si mund të shihen prindërit në sytë e fëmijëve dhe, akoma më tepër, si mund ta përshfaqin figurën e tyre nëpërmjet një poezie? Kjo është poezia që Josea e vogël ka shkruar për mamin dhe babin, e të cilën ne e kemi shkëputur nga detyrat e saj të shtëpisë...Prindërit, ndihma ime


Ndihma që të japin prindërit

Është një kënaqësi e madhe!

Ata të mbrojnë me gjithë zemër.

Kujdesen për ty dhe nuk lodhen fare.


Në çdo vështirësi prindërit janë aty për ty. 

Të shohin me dashuri e plot shkëlqim në sy.

Ndaj unë shumë i dua dhe i respektoj.

Të jenë të lumtur, gjithmonë e dëshiroj. 

Nga Josea Dermyshi

Klasa 3-të, shkolla Arsakeio


© Portali ShkollorTë gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

1,295 Lexime
1 vit më parë