Fotografi

Qielli siç nuk e keni parë!

“Fotot e mia duken sikur janë të shkëputura nga filmat. Është fantastike mënyra se si kam arritur të fiksoj në foto diçka reale dhe kaq të bukur njëkohësisht. Më pëlqen shumë të fotografoj bukurinë e qiellit gjatë natës”

30-vjeçari Grey Chow është i apasionuar pas fotografisë. Atij i pëlqen shumë të fotografojë qiellin gjatë natës. Ai ka mundur të realizojë foto të mrekullueshme të yjeve.

“Fotot e mia duken sikur janë të shkëputura nga filmat. Është fantastike mënyra se si kam arritur të fiksoj në foto diçka reale dhe kaq të bukur njëkohësisht. Më pëlqen shumë të fotografoj bukurinë e qiellit gjatë natës”,thotë fotografi.

Fotografitë e mrekullueshme të mijëra yjeve të shndritshëm që ndriçojnë qiellin indonezian do ju lënë me gojë hapur. Grey Chow i realizoi këto fotografi në Malin Bromo dhe në Malin Kinabalu.

3,211 Lexime
7 vjet më parë