Udhëzim

Arsimimin e individëve të moshës shkollore në institucionet përkujdesjes shoqërore

Ministria e Arsimit dhe Sportit ka publikuar një udhëzim "Arsimimin e individëve të moshës shkollore në institucionet përkujdesjes shoqërore"

1,542 Lexime
8 vjet më parë