Udhëzimi i ri

Disa ndryshime dhe shtesa në Rregulloren për Organizimin dhe Zhvillimin e Praktikave Profesionale për profesionin e rregulluar të mësuesit

Urdhri Nr. 437, datë 20.07.2022, tregon ndryshimet e reja në Rregulloren e Praktikës Profesionale për profesionin e rregulluar të mësuesit si më poshtë vijon.

Urdhri Nr. 437, datë 20.07.2022, tregon ndryshimet e reja në Rregulloren e Praktikës Profesionale për profesionin e rregulluar të mësuesit si më poshtë vijon: 

Urdhri nr.100, datë 25.02.2022 për miratimin e rregullores për organizimin dhe zhvillimin e praktikave profesionale për profesionin e rregulluar të mësuesit. 
© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

3,793 Lexime
9 muaj më parë