Vendimi

Ndërpritet procesi mësimor në të gjithë vendin

Për shkak të situatës të rënduar nga reshjet e dendura të shiut të cilat kanë shkaktuar përmbytje në të gjithë vendin, Ministria e Arsimit dhe Sportit vendos ndërprerjen e procesit mësimor deri në daljen e një vendimi të dytë.

1,678 Lexime
7 vjet më parë