Udhëzim

Për përcaktimin e detyrave dhe funksioneve të këshillit të mësuesve

Ministria e Arsimit dhe Sportit ka publikuar një udhëzim ''Për përcaktimin e detyrave dhe funksioneve të këshillit të mësuesve"

3,303 Lexime
8 vjet më parë