Udhëzues

Udhëzuesi për praktikën e punës së shërbimit psiko-social shkollor

Ky dokument është një udhëzues praktik, mbi procedurat që duhen të ndiqen nga punonjësit e shërbimit psiko-social shkollor, në identifikimin, në vlerësimin, në ndërhyrjen dhe në parandalimin e problematikave me të cilat nxënësit, prindërit dhe mësuesit përballen në shkollë dhe në familje.

Ky dokument është një udhëzues praktik, mbi procedurat që duhen të ndiqen nga punonjësit e shërbimit psiko-social shkollor, në identifikimin, në vlerësimin, në ndërhyrjen dhe në parandalimin e problematikave me të cilat nxënësit, prindërit dhe mësuesit përballen në shkollë dhe në familje.

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

3,817 Lexime
1 vit më parë