Ligji

Vendimi i cili përcakton rastet e përfitimit nga fondi i veçantë për mësuesit

Më poshtë gjeni vendimin që përcakton rastet e përfitimit nga fondi i veçantë edhe për mësuesit, ku përmendet ndihma e menjëhershme për raste fatkeqësish, ndihma për rastet e sëmundjeve të rënda si dhe shpërblimi për daljen në pension.

Vendimi i cili përcakton rastet e përfitimit nga fondi i veçantë për administratën publike dhe sigurisht edhe për mësuesit.


Ndër të tjera përmendim këtu:


  • Ndihmën e menjëhershme për raste fatkeqësish;
  • Ndihmën për rastet e sëmundjeve të rënda;
  • Shpërblimin për daljen në pension.


Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

858 Lexime
2 muaj më parë