Udhëzim

Për rregulloren tip të insitucioneve arsimore

Ministria e Arsimit dhe Sportit ka publikuar një udhëzim "Për rregulloren tip të insitucioneve arsimore", në mbështetje të nenit 102 të Kushtetutës së Shqipërisë dhe nenit 26

2,115 Lexime
8 vjet më parë