Udhëzim

Procedurat e lëvizjes paralele, emërimet dhe largimet nga puna të mësuesit

Procedurat e lëvizjes paralele, emërimet dhe largimet nga puna të mësuesit në institucionet arsimore publike të sistemit arsimor parauniversitar

35,095 Lexime
6 vjet më parë