Programe

Programet e edukimit fizik të të gjitha cikleve për nxënësit me AK

Më poshtë do të njiheni me programet e reja të edukimit fizik për nxënësit me Aftësi të Kufizuara të Arsimit Fillor, Arsimit të Mesëm të Ulët dhe Arsimit të Mesëm të Lartë.


PROGRAMET E EDUKIMIT FIZIK PËR NXËNËSIT ME AKArsim Fillor


Arsim i Mesëm i Ulët


Arsim i Mesëm i Lartë

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

1,875 Lexime
10 muaj më parë