Udhëzimi

Udhëzimi i ri për punësimin e mësuesve 2024

Më poshtë gjeni udhëzim nr.8, datë 03.05.2024, për procedurat e pranimit, të pezullimit dhe të largimit të mësuesit nga një vend pune, si dhe administrimit të portalit "Mësues për Shqipërinë".

Më poshtë gjeni udhëzim nr.8, datë 03.05.2024, për procedurat e pranimit, të pezullimit dhe të largimit të mësuesit nga një vend pune, si dhe administrimit të portalit "Mësues për Shqipërinë".

©Portali ShkollorTë gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

1,709 Lexime
2 muaj më parë