Udhëzuesi dhe metodologjia

Udhëzuesi dhe Metodologjia e Vlerësimit të Jashtëm dhe të Brendshëm të Shkollës

Më poshtë do të gjeni udhëzuesin më të fundit (maj 2020) të Vlerësimit të Jashtëm dhe të Brendshëm të Shkollës, Metodologjinë e Vlerësimit të Brendshëm të Shkollës si dhe Kornizën e Vlerësimit të Cilësisë së Shkollës.

Udhëzuesi i Vlerësimit të Jashtëm dhe të Brendshëm të Shkollës 

Metodologjia e Vlerësimit të Brendshëm të Shkollës

Korniza e Vlerësimit të Cilësisë së Shkollës

©Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.  

13,391 Lexime
3 vjet më parë