Urdhrat

Urdhrat për organizimin e konsultimeve në shërbim të nxënësve të klasës IX dhe nxënësve maturantë

Orët e konsultimeve në AMU & AML paguhen përkatësisht në bazë të urdhrave të MASH, nr. 120 & 121, datë 25.02.2010. Sipas këtyre akteve, orët e konsultimeve llogariten në ngarkesën vjetore të mësuesit që i zhvillon këto orë. Më poshtë do të gjeni dy urdhrat përkatës.

Orët e konsultimeve në AMU & AML paguhen përkatësisht në bazë të urdhrave të MASH, nr. 120 & 121, datë 25.02.2010. Sipas këtyre akteve, orët e konsultimeve llogariten në ngarkesën vjetore të mësuesit që i zhvillon këto orë. Por duke qenë se, zakonisht, mësuesi ngarkohet me normë mësimore javore të plotë që në fillim të vitit shkollor, atëherë i bie që këto orë të paguhen si orë suplementare në fund të vitit shkollor. Urdhër për organizimin e konsultimeve në shërbim të nxënësve të klasës IX në arsimin bazë Urdhër për organizimin e konsultimeve në shërbim të nxënësve maturantë 

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

7,282 Lexime
7 muaj më parë