Studimi

10 faqet më të klikuara në botë

Studimi i “World Economic Forum” liston faqet më të klikuara, të kategorizuara nga shikimet dhe koha e qëndrimit në faqe, lidhjet dhe kërkimet në to...

Lundrimi në internet është bërë pjesë e pandashme e përditshmërisë në kohët e sotme, por edhe një mjet përfitimi për ata që ekspozohen në rrjetin ndërkombëtar me bizneset, shërbime apo produkte. 


Studimi i bërë nga “World Economic Forum”, bazuar mbi burime të “Alexa” dhe “Amazon”, liston faqet më të klikuara, të kategorizuara nga shikimet dhe koha e qëndrimit në faqe, lidhjet dhe kërkimet në to, do t’iu lënë të habitur, ndoshta sepse mes tyre janë edhe nga ato të panjohurat fare për ne, por që mbajnë rekorde për vendet që i përkasin falë popullsive tejet të mëdha të tyre.


1. Google.com

2. Youtube.com

3. Facebook.com

4. Baidu.com

5. Wikipedia.org

6. Yahoo.com

7. Google.co.in

8. Qq.com

9. Reddit.com

10. Taobao.com (Faqja më e madhe e blerjeve online në Kinë)

2,514 Lexime
7 vjet më parë