13-vjeçarja ka alergji nga shkolla!

13-vjeçares i është thënë të qëndrojë larg nga klasa pasi zbuloi një alergji të dyshimtë e të rrezikshme për jetën në shkollë.

13-vjeçarja ka alergji nga shkolla! Mos mendoni se është një shaka për të mos shkuar në orën e mësimit apo kur ka ndonjë testim. Është e vërtetë, mjekët kanë konfirmuar se vajza nuk duhet të shkojë në shkollë deri sa të dalin përgjigjet e analizave.

13-vjeçares i është thënë të qëndrojë larg nga klasa pasi zbuloi një alergji të dyshimtë e të rrezikshme për jetën në shkollë.

Tiffiney Blakey pësoi shok anafilaktik të përsëritur për disa minuta pasi hyri në akademinë John Whitgift në Grimsby.

Doktorët e udhëzuan atë që të qëndrojë në shtëpi deri sa testet të zbulojnë se çfarë po e shkakton këtë reaksion fatal.

13-vjeçarja, e cila po studion SAT-in, ka një alergji ndaj kikirikëve, por nga ana tjetër ajo ka një mënyrë jetese normale dhe të shëndetshme dhe ka shkuar në shkollë për tre vjet pa asnjë problem.

Më 28 shtator Tiffiney filloi të ketë shqetësime dhe të mos ndihej mirë me shëndet.

2,050 Lexime
8 vjet më parë