Mbarimi i shkollës

Aktivitete që nxënësit mund t’i realizojnë në ditët e fundit të shkollës

Shkolla shpeshherë bëhet edhe stresuese për nxënësit, sidomos kur vjen koha e përfundimit të vitit, pasi ata mezi presin të fillojnë pushimet e gjata. Por, për të nxitur interaktivitet, argëtim dhe relaksim, mësuesja Fatbardha Murati ka përgatitur disa aktivitete për nxënësit.

Shkolla shpesh di të jetë stresuese për nxënësit, sidomos kur vjen koha e përfundimit të vitit. Në këtë kontekst, mësuesja Fatbardha Murati ka prezantuar disa aktivitete interesante, që mësuesit mund t’i realizojnë me nxënësit e tyre në ditët e fundit të shkollës.  


Këto aktivitete përfshijnë lojëra me letra dhe pyetje argëtuese, që ndihmojnë nxënësit të kalojnë ditët e fundit të shkollës në një atmosferë më relaksuese dhe zbavitëse.

©Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

489 Lexime
1 muaj më parë