Siguria në shkollë

Broshurë për nxënësit “Shkolla të sigurta, oficerët e sigurisë në shkolla”

Ministria e Arsimit, Ministria e Brendshme, Akademia e Sigurisë dhe Urdhri i Psikologut do të ndërmarrin projektin “Shkolla të sigurta–Oficerët e Sigurisë në shkolla”, që i jep një vëmendje të posaçme rritjes së sigurisë, si brenda ashtu dhe përreth shkollave. Broshura e mëposhtme është për nxënësit.

Më poshtë gjeni broshurën për nxënësit “Shkolla të sigurta, oficerët e sigurisë në shkolla”. 

Qëllimi i kësaj iniciative është garantimi i një mjedisi të nxëni të sigurt për ju dhe komunitetin rreth jush.


©Portali Shkollor Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

1,045 Lexime
5 muaj më parë