Marrëdhëniet e para

Çfarë i tërheq më shumë fizikisht djemtë? Po vajzat?

Është kryer një studim shumë i gjerë nga studiues amerikano-veriorë, i cili analizoi të ashtuquajturin “ndikim psikologjik i bukurisë”. Ata analizuan marrëdhënien ndërmjet disa tipareve fizike dhe tërheqjes që kanë këto tipare te seksi i kundërt

Pyetja e adoleshentit: Çfarë i tërheq më shumë fizikisht djemtë? Po vajzat?

Përgjigjen specialistët:

Është kryer një studim shumë i gjerë nga studiues amerikano-veriorë, i cili analizoi të ashtuquajturin “ndikim psikologjik i bukurisë”. Ata analizuan marrëdhënien ndërmjet disa tipareve fizike dhe tërheqjes që kanë këto tipare te seksi i kundërt. Por, mos harro që ekzistojnë edhe përjashtime,

Djemve u pëlqejnë...

  • Fytyra me vetulla të holla, tipare të buta dhe të buzëqeshura.
  • Trup me forma të harkuara: gjoks të theksuar dhe vithe disi të hedhura, bel të hollë.
  • Këmbë elegante, të depiluara dhe lëkurë të butë.

Vajzave u pëlqejnë...

  • Fytyra me tipare të theksuara dhe me zë të thellë.
  • Trupi i fortë: kraharor dhe shpatulla të gjera, vithe të ngushta, duar të mëdha dhe gishta të gjatë dhe të hollë.
  • Këmbë të gjata, të formuara mirë dhe të forta.

( Marrë nga libri "Seksi, 101 pyetje dhe përgjigje", botuar nga ALBAS )

2,334 Lexime
7 vjet më parë