Ja çfarë do të ndodhë nëse hëna godet tokën

Në simulim, ndikimi i hënës shkakton atë që e bën tokën të bëhej një top i pabanueshëm, i gurëve të shkrirë.

Nëse hëna do të godiste tokën kjo e fundit do të kthehej në një shkretëtirë. Shkencëtarët kanë realizuar një simulim dhe kanë kuptuar se çfarë do të ndodhte nëse hëna do të godiste tokën.

Një simulim, pamjet e të cilave janë publikuar në Youtube tregojnë se si do të dukej nëse do të ndodhte një gjë e tillë.

Në simulim, ndikimi i hënës shkakton atë që e bën tokën të bëhej një top i pabanueshëm, i gurëve të shkrirë.

Çdo sekondë në video korrespondon me gjashtëdhjetë minuta kohë reale. Dhe në bazë të kësaj, do të ishte vetëm çështje e orëve, deri sa toka të shuhej pas këtij ndikimi.

1,737 Lexime
7 vjet më parë