Vlerësimet e testeve

Matura Shtetërore 2023, Skemat e Vlerësimit për provimin e Matematikës

Qendra e Shërbimeve Arsimore ka publikuar tashmë testet dhe skemat e vlerësimit të provimit të Matematikës për Maturën 2023. Variantet e pyetjeve dhe përgjigjeve i gjeni më poshtë.

Skema e vlerësimit, Matematikë, (Gjimnazi) profesionale, varianti A

Skema e vlerësimit, Matematikë, (Gjimnazi) profesionale, varianti B

©Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

2,326 Lexime
5 muaj më parë