Nxënësi Olt Bajrami do të përfaqësojë Kosovën në garat ndërkombëtare të Fizikës

Nxënësi i Gjimnazit Natyror “Xhavit Ahmeti”, paralelja XI-6 ka zënë vendin e dytë në Garat Republikane të Fizikës dhe falë këtij suksesi ai do t’a përfaqësojë Kosovë në garat ndërkombëtare të Fizikës.

Nxënësi i Gjimnazit Natyror “Xhavit Ahmeti”, paralelja XI-6 ka zënë vendin e dytë në Garat Republikane të Fizikës dhe falë këtij suksesi ai do t’a përfaqësojë Kosovë në garat ndërkombëtare të Fizikës.


Profesori i Fizikës, Saud Rrahmani, ka shkruar: Krenar me punën, përkushtimin dhe motivin e nxënësve , mësimdhënësve dhe drejtorinë e Gjimnazit të Shkencave Natyrore ”Xhavit Ahmeti". Urime Olt Bajramit vendin e dytë në garat e Fizikës dhe hyrje në përfaqësuesen e Kosovës në Olimpiadë ndërkombëtare! Urime dhe shumë suksese Era Jonuzit dhe Melos Hajrullahut që na përfaqësuan denjësisht në Olimpiadën Kosovare! Mirënjohje pa fund për anëtarët e klubit të Fizikës "Dr Xhavit Ahmetit”.


Ndryshe, Shoqata Kosovare e Fizikës ka shpallur rezultatet përfundimtare të Olimpiadës Kosovare në Fizikë për vitin 2023, duke theksuar se nga nxënësit të cilët kanë arritur rezultate më të mira do të përzgjedhen dy ekipe, të cilat do të marrin pjesë në Olimpiadën ndërkombëtare në fizikë 2023, e cila do të mbahen në Japoni dhe Olimpiadën europiane në fizikë 2023 e cila do të mbahet në Gjermani.

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

901 Lexime
1 vit më parë