Lojë

Pokemon Go shkarkohet 100 milionë herë!

Sipas App Annie, loja tani është shkarkuar 100 milionë herë, ka pësuar rritje krahasuar me 25 milionë shkarkime që kishte në fundin e muajit korrik.

Pokemon Go është duke u rritur gjithnjë e më shumë pavarësisht dyshimeve sa i takon privatësisë dhe problemeve të mundshme me viruse.

Sipas App Annie, loja tani është shkarkuar 100 milionë herë, rritje nga 25 milionë shkarkime që kishte në fundin e muajit korrik.

Kjo shifër është bërë publike nga analistë të ndryshëm, megjithatë numri i shkarkimeve nuk mund të ndryshojë shumë.

Ndërkohë TechCrunch ka bërë të ditur disa ditë më parë se loja është shkarkuar 50 milionë herë vetëm në 19 ditët e para të publikimit duke lënë prapa lojën ColorSwitch të cilës iu deshën 77 ditë që të arrijë të njëjtën shifër të shkarkimeve.

2,073 Lexime
7 vjet më parë