Model program

Program kopshti për Festat e 28-29 Nëntorit

Fëmijët e kopshtit, të moshave nga 3 deri në 6 vjeç, nëpërmjet programit të mëposhtëm angazhohen që të përcjellin me anë të vjershave, këngëve, kërcimeve dhe interpretimeve, dashurinë dhe respektin për vendin tonë dhe historinë e tij.

Program për Festat e Nëntorit

Grupmosha 3-6 vjeç


Qëllimi i programit :

Edukojmë tek fëmijët dashurinë për vendin e tyre dhe i njohim me historinë e Shqipërisë.


© Portali ShkollorTë gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

9,215 Lexime
1 vit më parë