Pyetjet-përgjigjet

Provimet me zgjedhje, skemat e vlerësimit, MSH 2021

Në këtë material do të gjeni të përmbledhura testet e Maturës Shtetërore 2021 për lëndët me zgjedhje si dhe skemat e vlerësimit për secilën prej tyre.

Testi, Fizikë, varianti A 

Skema e vlerësimit


Testi, Kimi, varianti A

Skema e vlerësimit


Testi, Qytetari-Psikologji, varianti A

Skema e vlerësimit


Testi, Qytetari-Psikologji, varianti B 

Skema e vlerësimit


Testi, Sociologji-Filozofi, varianti A 

Skema e vlerësimit


Testi, Sociologji-Filozofi, varianti B 

Skema e vlerësimit

Testi, Ekonomi, varianti A

Skema e vlerësimit


Testi, Gjeografi, varianti A

Skema e vlerësimit


Testi, Gjeografi, varianti B

Skema e vlerësimit


Testi, Histori, varianti A

Skema e vlerësimit


Testi, Histori, varianti B

Skema e vlerësimit


Testi, Biologji, varianti A

Skema e vlerësimit


Testi, Biologji, varianti B

Skema e vlerësimit©Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

1,537 Lexime
4 muaj më parë