Përgjigjet

Skema e vlerësimit të testit Gjuhë shqipe dhe Letërsi, MSH 2022

Më poshtë do të gjeni variantet e skemave të vlerësimit të testit Gjuhë shqipe dhe Letërsi, Matura Shtetërore 2022.

Qendra e Shërbimeve Arsimore ka publikuar skemat e vlerësimit për provimin e Gjuhës së Huaj në ueb-sitin zyrtar, për Maturën 2022.


Varianti A


Varianti B


© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

5,495 Lexime
2 vjet më parë