Modele

Testet e Maturës Shtetërore 2020 për të gjitha lëndët

Artikulli i vjen në ndihmë të gjithë maturantëve të cilët po përgatiten për të përmbyllur provimet e pjekurisë dhe të rinjve që do të konkurrojnë për studimet e larta. Më poshtë janë testet e të gjitha lëndëve që kanë qenë pjesë e Maturës Shtetërore të vitit 2020, të cilave ju mund t'u referoheni këtë vit.

Testet e Maturës Shtetërore 2020 

Gjuhë Angleze:

Varianti A

Varianti B

Varianti C

Varianti D


Gjuhë Italiane:

Varianti A

Varianti B

Varianti C

Varianti D


Gjuhë Franceze: 

Varianti A

Varianti B

Varianti C

Varianti D


Gjuhë Gjermane: 

Varianti A

Varianti B


Gjuhë Ruse: 

Varianti A

Varianti B


Gjuhë Spanjolle: 

Varianti A

Varianti B


Gjuhë Turke: 

Varianti A

Varianti B


Gjuhë Shqipe dhe Letërsi: 

Varianti A

Varianti B

Varianti C

Varianti D


Matematikë: 

Varianti A

Varianti B


Biologji: 

Varianti A

Varianti B

Varianti C

Varianti D


Ekonomi:

Varianti A

Varianti B

Varianti C

Varianti D


Filozofi-Sociologji:

Varianti A

Varianti B


Fizikë: 

Varianti A

Varianti B


Gjeografi: 

Varianti A

Varianti B


Histori: 

Varianti A

Varianti B


Kimi: 

Varianti A

Varianti B


Qytetari-Psikologji: 

Varianti A

Varianti B

Varianti C

Varianti DBurimi zyrtar: qsha.gov.al


©Portali ShkollorTë gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

6,590 Lexime
5 muaj më parë